De Oorzaak achter de Klacht

De Oorzaak achter de Klacht

Een lichaam dat uit balans is geeft een klacht zoals bijvoorbeeld spierpijn. Als holistisch masseur kan ik mij op deze klacht richten. Belangrijk(er) in mijn ogen is de oorzaak achter deze klacht. Als de oorzaak verdwijnt komt de klacht ook niet meer terug.

Als je er voor open staat kunnen we tijdens een massagesessie op zoek gaan naar de oorzaak achter de klacht. Vaak is er snel een directe oorzaak te ontdekken, bijvoorbeeld overbelasting. De volgende vraag is dan wat is de indirecte oorzaak, waarom is het tot deze overbelasting gekomen? Heb je de lat te hoog gelegd? Ben je over je grenzen gegaan? Een proces van bewustwording. Het geeft mij energie en ik wordt er blij van als ik samen met een cliënt stappen in dit proces mag maken.

Heb je een klacht en wil je de achterliggende oorzaak aanpakken, dan wil ik graag samen met jou hier naar op zoek gaan. Neen gerust contact met mij op als je nog vragen hierover hebt of voor het maken van een afspraak.