Holistische massage.

Holistische massage.

Wat is dat nou precies en wat gebeurd er tijdens een holistische massage, is het zweverig en wat mag ik er van verwachten?

Holistisch komt van het Griekse woord holos wat geheel betekend. In dit geval jij als geheel van denken, voelen, lichaam en geest. Één geheel dat in verbinding staat met elkaar en dat ook invloed op elkaar heeft.

Een voorbeeld, stel je hebt last van stress, dit kan zich in je lichaam onbewust uiten door spanning in de spieren en een pijnlijk gevoel. Door in een holistische massage de gevoelige plek aan te raken zal de doorbloeding verbeteren en de pijn verminderen. Maar gelijktijdig gaat ook je denken en voelen naar deze plek. Ik help en ondersteun je in de massage om hier aandacht aan te besteden en je bewust te worden van wat er speelt.

Deze bewustwording geeft duidelijkheid in de klacht waardoor je hier mee aan de slag kunt gaan. Hierbij zal ik je als masseur ondersteunen. Deze manier van werken zorgt ervoor dat de klacht en de oorzaak op verschillende niveaus wordt aangepakt, met een duurzaam resultaat tot gevolg. En nee, het is niet zwevering.

Ben je benieuwd wat een holistische massage voor jou kan betekenen neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak.

holistische massage