Wat is er wel mogelijk!?

Wat is er wel mogelijk!?

Afgelopen week werden de maatregelen tegen het verspreiden van corona verlengd. Ik had nog zo gehoopt dat ik weer mocht gaan masseren. Een zware tegenvaller voor mij, maar vooral ook voor mijn klanten. Velen missen het moment van rust en ontspanning. De spanningen zowel fysiek als geestelijk bouwen zich op.

Mogen we straks weer beginnen, of wordt er weer verlengd? Ik weet het niet. Vandaar mijn gedachte van wat is er wel mogelijk. En bij nadar inzien is dat best veel.
Je kunt jezelf op verschillende manieren masseren, je kunt je door je partner laten masseren. En als je echt klachten hebt zijn er ook mogelijkheden om bv zelf spierknopen aan te pakken. Hierbij wil ik je graag helpen met informatie, hulpmiddelen, of een fijne massage olie.

Vanuit holistisch punt gezien is een massage niet alleen fysiek, maar op de gehele persoon gericht. Fysiek ontspanning geeft mentale rust, mentale ontspanning geeft fysieke rust. Het mooie is dat dit twee kanten op werkt. Je kunt bij mij altijd terecht voor een goed gesprek onder het genot van een kop koffie of thee, of we maken samen een fijne wandeling door de natuur.

Waar kan ik jou mee helpen om mogelijk te maken?
We moeten het zelf doen, dus blijf positief en maak er een mooie dag van!
Met een ontspannen groet, Henk.